UAUA  |  RU

Ми пропонуємо

Як віддати данину пам'яті та підкреслити особливу тугу за померлим? Як ефектно оформити могилу коханої людини, зробивши її неповторною, доглянутою та красивою? Поставити пам'ятник із білого мармуру на могилу після смерті коханої людини! Саме мармур є одним із найефектніших і найдорожчих видів натуральних матеріалів, який підкреслює особливість людини, похованої у цьому місці. Характерні особливості та позитивні характеристики цього каменю – у його неймовірно красивому вигляді та специфічній фактурі, якій наділяють його професіонали. Ми пропонуємо мармурові пам'ятники від виробника: якісні, надійні, довговічні та ефектні. Маючи власні виробничі потужності, ми можемо реалізувати зовсім різні ідеї та задуми, пропонуючи клієнтам якісний результат. Працюємо з ескізами як наших дизайнерів, так і надані нам замовниками.

Розкіш білого мармуру дозволяє реалізувати грандіозні проекти з неймовірним дизайном та не менш величним виглядом готового виробу. Кожен етап роботи з таким матеріалом – це творчий процес, що дозволяє втілити у реальність головне: перетворити ідею на ідеальний результат. Блоки мармуру великих розмірів із Греції та Македонії на складі ПП Прядко у Києві забезпечують реалізацію проекту відразу ж після узгодження його дизайну та всіх важливих моментів, які мають бути враховані у проекті. До роботи приступають фахівці з каменю, які працюють з різними технологіями та особливостями роботи з каменем, щоб досягти найголовнішого: результату, який хоче побачити клієнт. Ми слухаємо і чуємо наших клієнтів, тому працюємо до того моменту, поки він не скаже, що це саме те, що він очікував.

Пам'ятники з високоякісного мармуру кар'єрів Греції та Македонії: переваги

  • Максимальна міцність, надійність та стійкість до механічного впливу;
  • Несприйнятливість до цвілі, грибків та інших шкідливих мікроорганізмів;
  • Ідеальні експлуатаційні характеристики: виробу легко повернути його первісний вигляд;
  • Краса, естетичність та надання особливого виду місцю поховання;
  • Можливість виготовлення виробів різної форми, розмірів, особливостей монтажу;
  • Ціна мармурового пам'ятка сьогодні в Києві - одна з найдешевших серед аналогічних пропозицій виробників.

Купити пам'ятник з білого мармуру у виробника

Білий мармур – особливий: він символізує невинність душі, чистоту помислів та світле життя, яке прожила померла людина. Саме тому його часто обирають для могил дітей, коханих дружин, мам, бабусь. Білий мармур органічно виглядає і на чоловічих могилах. Саме тому ми пропонуємо виготовлення ритуальних атрибутів для оформлення будь-якого місця поховання. Ми виготовляємо поодинокі та здвоєні пам'ятники з мармуру. Можемо запропонувати груповий варіант, який об'єднує кілька могил. Оформити заявку на білий мармур досконале не складно. А от потрапити на фахівців, які займаються якісним каменем, доставленим саме із заявлених країн, - виходить не завжди. Довіряйте компаніям з багаторічним досвідом та практикою, а також солідним досвідом доставки каменю, який підтверджується активною діяльністю та численними відгуками клієнтів. Звертаючись до компанії Олександра Прядка, клієнти отримують вичерпну інформацію про те, звідки доставляється матеріал, лояльні ціни та послуги з доставки обраних позицій зручними для клієнта перевізниками.

Як замовити пам'ятник з білого мармуру у Києві?

Різноманітність можливостей оформлення могили додає широкий вибір. Можна вибрати пам'ятник з граніту або штучного каменю, бронзи або навіть бетону. Але з натуральним мармуром не зрівняється жоден матеріал: дуже він гарний, міцний і оригінальний. Білий колір вигідно підкреслює місце поховання, робить його особливим та виділяє на тлі інших могил. Щоб купити пам'ятник з білого мармуру у виробника, необхідно звертатися безпосередньо до нас на виробництво в Києві, чи зв'язатися з менеджером і він обговорить усі деталі з вами.

Купити пам'ятник з білого мармуру у виробника

Ми запустили виробництво пам'ятників з білого мармуру в Києві з наданням можливості для клієнтів вибирати самостійно дизайн, додаткові елементи оформлення та облагородження могили. Різноманітність варіацій виконання виробу забезпечує задоволення запитів всіх клієнтів, навіть найвибагливіших. Вартість мармурового пам'ятника від виробника завжди буде нижчою від цін посередників. Причому кожен виробник формує свою цінову політику на свої послуги та готові вироби в залежності від обсягів робіт, кількості залучених з боку фахівців та якості каменю, що використовується.

Ми, як виробники, забезпечуємо перелік переваг, якими пишаємося:

  • Власні виробничі потужності, які дозволяють реалізовувати різні проекти та замовлення;
  • Різноманітність обладнання для роботи з натуральним каменем; застосування особливих технологій обробки готового виробу;
  • Команду досвідчених спеціалістів, здатних реалізувати будь-які проекти. Серед наших співробітників найкращі майстри з каменю;
  • Портфоліо виконаних нами робіт: Пам'ятники з мармуру дозволить побачити, що ми виготовляємо і навіть орієнтуватися на якийсь із пам'ятників під час обговорення макету майбутнього виробу;
  • Бригада монтажників, що виїжджають містом та області для встановлення виготовлених виробів на місцях поховання;
  • Гарантія на мармурові пам'ятники від виробника 10 років. Але їх термін експлуатації без появи тріщин та сколів, із збереженням ефектного вигляду – набагато довше.

Виробництво пам'ятників з білого мармуру може реалізуватися з чистого аркуша, коли у клієнта є тільки ідея і вона опрацьовується нашою командою до найменших деталей, щоб реалізувати її. Також можна оформити замовлення мармурового надгробка за ескізом виготовленого нами раніше виробу, або за аналогією з готовим виробом, побаченим на нашому складі. Ми індивідуально підходимо до кожного клієнта: відчуваємо його біль, розуміємо гіркоту його втрати та мінімізуємо можливий стрес, пов'язаний із цим завданням – знову і знову згадувати померлу людину під час обговорення оформлення її могили. При виборі дизайну пам'ятника ми враховуємо особливості життя людини, її захоплення, вид діяльності, якою він займався. Доступні ціни на виготовлення мармурових пам'ятників дозволяють створити особливе місце поховання.

Купити пам'ятник з білого мармуру у виробника

Якісні пам'ятники з білого мармуру не тільки міцні та довговічні у використанні: вони ефектно прикрашають місце поховання, надаючи можливість вигідно підкреслити особливість могили. Навіть найменший пам'ятник покаже особливе ставлення рідних до померлої людини – любов, тугу та бажання оформити могилу гідно. Пропонуємо купити пам'ятник з білого мармуру у виробника та замовити його доставку та наступний монтаж. У такому випадку, крім гарантій на сам виріб, будуть надані гарантії і на виконані роботи. Ми працюємо по Києву та області, можемо підібрати зручного для клієнта перевізника, а також надійно запакувати та зафіксувати пам'ятник для його доставки в будь-який регіон України.

Карта проїзду

map

ПП Прядко на Фейсбуці

Facebook
Instagram
YouTube