UAUA  |  RU

Ми пропонуємо

Раптова смерть доньки - як грім серед ясного неба: це горе, яке доводиться переживати знову і знову. І цей біль залишається з батьками на все життя. Неможливо упокоритися, прийняти, усвідомити. Є лише час до того, як це сталося і все, що відбувається після цього. У своєму бажанні якнайбільше часу приділяти пам'яті рідної донечки, близькі намагаються створити на її могилі особливий мармуровий надгробок, що нагадуватиме про неї, покаже, як сильно вони її люблять, і як їм її не вистачає. Оформлення могили доньки пам'ятником з мармуру є саме таким оригінальним та гідним способом. Чим більше уваги приділяється оформленню місця поховання, тим більша можливість звільниться від болю, що роздирає душу та серце зсередини. Ритуальна служба Олександра Прядка у Києві та наш виробничий цех допомагають у цьому: ми створюємо найкращі пам'ятники та скульптури з мармуру, допомагаємо клієнтам вибрати відповідний проект оформлення місця поховання доньки та монтуємо готові вироби на цвинтарях України. Завдяки нашому підходу виготовлення мармурової пам'ятки дочки для її близьких та рідних стає не таким стресовим та складним.

Пам'ятник у мармурі для дочки

1

Пам'ятник у мармурі для дочки

2

Пам'ятник у мармурі для дочки

3

Яким має бути надгробок для дочки із натурального мармуру? Насамперед, вибирати слід камінь, який зможе витримати тривале перебування під прямим сонячним промінням. Важлива як його міцність і стійкість, а й ті візуальні характеристики, завдяки яким спочатку підбирався цей тип матеріалу. Натуральний мармур для пам'ятника доньці має властивість залишатися таким же ефектним та особливим протягом не одного десятка років. На нашому виробництві в Києві клієнти мають відмінну можливість вибрати мармуровий пам'ятник для дочки за каталогом або, побачивши готовий результат, підібрати аналогічний. Ми пропонуємо найкращі умови для виготовлення ритуальних виробів, тому що купуємо мармур безпосередньо у родовищах Греції, Італії та Македонії, уникаючи посередницьких націнок. Тому будь-який з обраних видів матеріалу буде дешевшим і доступнішим. Для ексклюзивних проектів ми можемо замовити доставку з натурального каменю з Європи.

Якісний пам'ятник доньки повинен мати наступні переваги:

  • Міцністю. Сильні вітри, грози, град, дощі, сніг та сонячні промені не повинні впливати на стійкість, цілісність та зовнішній вигляд виробу. Мармур і граніт є одними з найнадійніших та найстійкіших.
  • Несприйнятливістю впливу шкідливих мікроорганізмів. На виробництві Олександра Прядка використовуються високоякісні просочення для готових пам'ятників з мармуру, що запобігають такій дії.
  • Ефектний вигляд. Крім природної краси натурального каменю, необхідно використовувати різноманітні способи його оздоблення, щоб суттєво підвищити якість та вигляд готового пам'ятника з мармуру.
  • Різноманітність кольорів та відтінків. Натуральний камінь має властивість не повторювати своїх малюнків, відтінків та фактури. І ми з успіхом користуємося цими перевагами, створюючи оригінальні, неповторні та особливі пам'ятники, статуї чи скульптури у мармурі.

З натурального мармуру можна виготовити абсолютно всі ритуальні елементи для могили: хрест, цоколь, пам'ятник доньки, статую, скульптуру, вазу для квітів та ін. Кожен наш клієнт буде почутий: ми гарантуємо індивідуальний підхід та тактовність.

Пам'ятник у мармурі для дочки. Вибір індивідуального дизайну

Різноманітність пропозицій над ринком ритуальної продукції надає широкий вибір. Проте, практично кожен клієнт, який приходить на підприємство з виготовлення мармурових пам'ятників та скульптури, хоче замовити ексклюзивні вироби. Саме тому робочий процес починається із створення ескізу пам'ятника для доньки, обговорення його параметрів та особливостей, виду матеріалу з якого його виготовлять. Саме так можна вибрати оригінальний ескіз: у деяких випадках фотографії або малюнки виготовлених виробів раніше допомагають визначитися. Однак, за бажання, можна разом із замовником намалювати та спроектувати модель пам'ятника з мармуру для доньки, щоб отримати саме той результат, який хотілося б спочатку побачити. Ми можемо працювати по фото: достатньо надати нам зразок того, що ви хочете, і ми виготовимо якісний аналог із вибраного вами матеріалу.

Пам'ятник у мармурі для дочки

4

Пам'ятник у мармурі для дочки

5

Пам'ятник у мармурі для дочки

6

Чому так важливо саме у нас замовити мармуровий пам'ятник для доньки?

  • Ми гарантуємо індивідуальний підхід до кожної заявки, забезпечуємо найкращі умови для реалізації кожного замовлення пам'ятника та надаємо повний комплекс послуг, який може знадобитися у процесі виробництва.
  • Час створення пам'ятника для доньки максимально скорочено завдяки тому, що у нашому розпорядженні найкращі майстри з каменю, якісний мармур та наявність виробничих потужностей, які забезпечать результат.
  • Відмінні експлуатаційні характеристики, несприйнятливість до будь-яких погодних умов та стійкість до дії грибка та цвілі. Є можливість оформлення фотографіями чи малюнками пам'яток.
  • Робота з фото мармурового пам'яткника для доньки дозволяє відтворити максимально ідентичні фотографії або проект виробу, які хотів би побачити наш замовник.
  • Гарантія на нашу продукцію та виконані роботи до 10 років, але якість кожного виробу на високому рівні, тому будь-яке з них прослужить не один десяток років без необхідності відновлення або ремонту.

Робота над кожним замовленням здійснюється командою фахівців, які мають солідний досвід, навички та професійний підхід до будь-якого поставленого перед ними завдання. Ми працюємо з мармуром вітчизняним та європейським, тим самим надаючи широкий вибір нашим клієнтам. Вони можуть вибрати будь-які забарвлення мармурового пам'ятника, комбінувати різні матеріали та оформляти могилу доньки так, як вважають за потрібне, а ми в свою чергу, забезпечимо реалізацію всіх планів та ідей.

Як замовити мармуровий пам'ятник для дочки?

Оформлення заявки на виготовлення пам'ятника має супроводжуватись затвердженим проектом. Як тільки всі моменти будуть затверджені, озвучено остаточну ціну мармурового пам'ятника для доньки та підтверджено клієнтом, ми приступаємо до роботи над його виготовленням. Крім послуг виготовлення на виробництві ЧП Прядко у Києві, нашим Ритуальним бюро, також реалізується доставка мармурових пам'ятників по Україні. Всі вироби надійно фіксуються та упаковуються, тому кожен з них доставляється в цілісності та безпеці. Також можливе встановлення мармурових пам'ятників на цвинтарях України. Кожен проект для наших майстрів особливий: демонструючи свої вміння та навички, вони виготовляють оригінальні вироби, які стають окрасою могили, демонструючи прихильність і любов до людини, яка спочиває в ній. Ціна пам'ятника дочки з мармуру залежить від розмірів виробу, специфіки його виготовлення, якості та виду матеріалу, що використовується при виготовленні, а також ексклюзивності проекту. Вартість нашої продукції варіюється і з додаванням певних елементів – зростає. Стандартні типові пам'ятники з мармуру коштують сьогодні від 40 тис. грн.

Карта проїзду

map

ПП Прядко на Фейсбуці

Facebook
Instagram
YouTube