UAUA  |  RU

Ми пропонуємо

Проведення поминальних обідів у Києві сьогодні стало невід'ємним етапом організації будь-якої прощальної церемонії після похорону. Ця традиція повністю підтримується в усій Україні, демонструючи бажання всіх родичів померлої людини посидіти за спільним поминальним столом з усіма людьми, які його знали, цінували, пам'ятають та поважають. Поминальний обід - це обов'язкове завершення будь-якого похорону незалежно від того, кремують людину або ховають на цвинтарі. І уникати цього звичаю ніхто не збирається, а залишати його поза увагою – тим більше. Організація поминок після похорону зазвичай обговорюється та оформляється агентом ритуальної служби, одночасно з організацією та проведенням основної частини похоронного процесу. І ця деталь не повинна уникати уваги родичів померлої людини, тому що поминальний обід – важливий етап усвідомлення та прийняття смерті людини. Саме на поминальному обіді можна згадати померлу людину, поговорити про її вчинені справи, посміятися з смішних ситуацій і навіть сплакнути. Це дуже важливий етап у прощальному процесі і не брати до уваги, залишивши без реалізації – неправильно.

Цена поминального обеда

Організація поминок після похорону: підбір меню на поминки

Головним етапом організації поминок після похорону є вибір кафе (місця), де вони проводитимуться та підбір меню поминок. Одним із досить прийнятних і не найобтяжливіших для гаманця варіантів є поминки в будинку у померлого або його родичів. Проте варто подумати над тим, хто саме готуватиме на поминальний стіл і складе меню поминок, хто займатиметься закупівлею продуктів і напоїв, якщо всі думки будуть про те, що треба гідно попрощатися з померлим? Якщо ви плануєте заощадити і при цьому покликати кухарів готувати і накривати на стіл, чи не краще організувати поминки на 3-й, 9-й, 40-й день після смерті відразу в спеціалізованому кафе? Ви не роздумуватимете над тим, як розмістити всіх людей, а також як потім за всіма прибирати, мити посуд, враховуючи серйозну емоційну втому і смуток після похорону.

Організовуючи поминки, намагайтеся враховувати всі важливі факти:

  • кількість людей, що паминають, які зможуть прийти;
  • місце проведення похорону, а отже, близькість вибору кафе для проведення поминок;
  • наявність поблизу кафе зупинок громадського транспорту, паркування тощо;
  • особливості поминального меню, необхідність подачі пісних страв;
  • середня вартість поминального обіду в Києві та зіставлення з нею цін проведення поминок у вибраному кафе.

Ціна поминального обіду у Києві

Нерідко головним чинником, який може відтягнути або зовсім скасувати проведення поминок у Києві, може стати ціна поминального обіду. Багато людей вважають, що вартість поминок може бути завищеною та суттєво вплинути на загальні витрати проведення похорону. Однак, це не так: кожен поминальний зал, ресторан, кафетерій або їдальня пропонують найдоступніші ціни та різні зразки меню за обід та обслуговування. Саме завдяки особливій системі оплати, що часто розрахована на одну людину, набагато легше визначити точну суму майбутніх витрат, а також подбати про те, щоб все необхідне було на столі. Поминки у кафе обійдуться недорого, якщо вибирати стандартний набір поминальних страв (вартість на одну людину, від 350 грн.), який зазвичай замовляють у такий день. Причому варіантів таких обідів та їх вартості може бути кілька: зі збільшенням кількості поминальних страв, збільшується і ціна поминального обіду. Однак замовник сам може вибирати найбільш вдалий варіант меню. Найчастіше стандартний набір за мінімальною ціною поминального обіду (вартість на одну особу, від 300 грн.) – це завжди багато страв, ситно та гідно. Тому якщо ви вибираєте найбільш підходящий варіант меню, то навіть найдешевший з запропонованих виявиться ситним та смачним. В даному випадку важливо також правильно вибрати кафе для проведення поминального обіду. І наше ритуальне бюро в Києві, може допомогти вам у цьому. Рекомендуючи ті чи інші зали для проведення поминок у Києві, ми впевнені в тому, що якість і свіжість страв завжди гідна, а їх кількість не розчарує вас. Обслуговування в таких поминальних кафе завжди на найвищому рівні.

Цена поминального обеда

Бронювання залу на поминки у будь-якому районі м. Києва

При організації поминок у день проведення похорону важливо зробити це своєчасно і не залишити на останню хвилину, оскільки навіть незважаючи на організованість та наявність солідного досвіду для проведення поминок, приготувати необхідну їжу та підготуватися до поминального обіду за півгодини неможливо. Саме тому найкраще виконати бронювання залу для поминок на завтра – найідеальніший варіант. Таким чином, ви зможете все передбачити і про все домовитися, попередити бажаючих прийти на поминки, а також розрахувати час на майбутні процеси. Не завжди мінімальна ціна поминального обіду (сьогодні, це вартість 300 грн. з людини) означає низьку якість. Найчастіше – це відповідальний підхід адміністратора кафе до людей та співчуття у смутку. У меню входить стандартний набір страв на поминки; нерідко це може бути пісне меню, яке вибирають у дні Посту. Для різних кафе це можуть бути різні страви, і лише сам замовник може вибирати найбільш підходяще меню за ціною поминального обіду. Для різних районів м. Києва меню на поминки може відрізнятися, залежно від статусу кафе.

На жаль, щодня в Україні вмирають люди, саме тому кафе, які пропонують поминальний обід після похорону, не простоюють: удосконалюють меню поминок, періодично змінюється ціна поминального обіду - мінімальна, середня та оптимальна його вартість. Також меню можуть урізноманітнити його сезонними стравами або поміняти застаріле та непопулярне на щось смачне та незвичайне. Замовляючи поминки на завтра, ви отримуєте можливість побачити стандартне меню, додати або прибрати блюдо, що не сподобалося, в ньому, а також урізноманітнити його за своїм бажанням і внести свої корективи. Найчастіше люди, які стикаються з горем, не мають часу і бажання вникати в ці нюанси, але навіть якщо з'являються такі запити – адміністратори кафе йдуть назустріч, реалізуючи практично будь-яке прохання. При цьому мінімальна ціна поминального обіду змінюється та з урахуванням доданих страв зростає. Точніше вартість поминок у кафе, повідомляють після розрахунків.

Цена поминального обеда

Щоб організувати поминки на завтра, необхідно погодити меню з адміністратором кафе, обговорити кількість осіб, які прийдуть на поминки, а також вибрати зал для поминок, якщо їх багато. Також, важливо враховувати середню вартість поминального обіду, від 350 грн. з особи і дуже часто необхідно залишити завдаток, який потім входить у загальну суму оплати за проведені поминки. Щоб оформити заявку, не потрібно ніяких особливих домовленостей: зазвичай адміністратор кафе сам допомагає вам визначитися з вибором меню на поминки, тому що розуміє наскільки важко його клієнту в такий день сконцентруватися. Одразу ж озвучується ціна поминального обіду, особливості його проведення. Також озвучується необхідність придбання напоїв. Зазвичай дозволяється приносити напої та воду із собою. Якщо вас цікавить мінімальна вартість поминального обіду, наші агенти ритуальної служби допоможуть вам підібрати кафе для поминок, де такі ціни пропонують. Ми готові бути присутніми на обговоренні замовлення з адміністратором кафе або узяти на себе всі обговорення та узгодження проведення поминок у будь-якому районі м. Києва. При цьому ціна поминального обіду не зміниться для вас, а залишиться такою, якою її назвали ритуальні кафе. Професійний підхід та увага в такі складні моменти – це неоціненна допомога та моральний спокій наших клієнтів.

Вартість поминального обіду може змінюватися у зв'язку з нестабільними цінами на продукти, зміною оплати оренди кафе та іншими факторами. Періодично змінюється меню поминок - і, як результат, ціна поминального обіду може також змінюватися. Агенти ритуальної служби, разом з адміністраторами кафе підберуть вам доступну ціну поминального обіду на певну кількість поминаючих.

Карта проїзду

map

ПП Прядко на Фейсбуці

Facebook
Instagram
YouTube