UAUA  |  RU

Ми пропонуємо

Вибираючи пам'ятник для цвинтаря, надгробок чи скульптуру, ми завжди орієнтуємося на вибір найкращого з можливих варіантів. Не оминає ця тенденція і вибір кращого пам'ятника для встановлення на могилі близької людини. Здається, що таким чином можна сказати недомовлені слова або показати всю свою любов до померлої людини. Але постають питання – де виготовити якісний пам'ятник на замовлення сьогодні? Як знайти професійного виробника, який зможе забезпечити індивідуальний підхід та реалізує навіть найоригінальніший проект? Довіряйте своїй інтуїції, рекомендаціям друзів та відгукам тих, хто вже скористався послугами ритуальних бюро, які змогли реалізувати різноманітні замовлення надгробків. Довіряйте тим, хто каже, що ритуальне бюро ПП Прядко виготовляє найкращі пам'ятники Києва, а ціни на них – одні з найприйнятніших в Україні.

Ритуальне бюро ПП Прядко – це виробництво найкращих пам'ятників у Києві

Розвиток бізнесу з виробництва пам'ятників, статуй та скульптури потребує не лише придбання відповідного обладнання, пошуку блоків якісного граніту, а й залучення найкращих майстрів, які зможуть реалізувати різні проекти. Протягом усього часу діяльності фахівці нашого підприємства постійно вдосконалюють свої навички, навчаються працювати за новими технологіями та шукають нових постачальників сировини для виготовлення ритуальної продукції. Ми ніколи не зупиняємось на місці, перебуваючи у постійному пошуку, намагаючись не тільки пропонувати найкращі умови для замовлення пам'ятника саме у нас, а й широкий вибір виробів та послуг, які можна замовити у нас. ПП Прядко – це виробництво кращих пам'ятників в Києві, яке готове втілити будь-які ваші побажання за виглядом, формою, розміром, а також типом ритуальних надгробків.

Що допоможе краще визначитись з вибором?

  • Фото пам'ятників на цвинтарі. Зверніть увагу на портфоліо, представлене на нашому сайті: Пам'ятники. Це результат роботи нашого підприємства, яке виготовило та встановило понад тисячу ефектних, стильних та оригінальних  пам'ятників по всій Україні.
  • Використання високоякісної сировини дозволяє реалізовувати виробництво кращих пам'ятників , які не втрачають свій ефектний зовнішній вигляд довгі роки, навіть після закінчення гарантійного терміну.
  • Штат досвідчених фахівців нашого підприємства допоможе не тільки визначитися з вибором надгробка, але при необхідності розробити досконалий унікальний ескіз пам'ятника, скульптури чи оформлення могили загалом. У нас працює команда найдосвідченіших та найкваліфікованіших майстрів.
  • Гарантовано прийнятна вартість пам'ятника. Придбання блоків граніту у прямих постачальників і родовищах України, наявність фахівців у штаті, власного устаткування, і навіть реалізація ритуальної продукції безпосередньо від виробника – тобто. у нас, дозволяють нам встановлювати доступні та найкращі ціни на пам'ятники у Києві.
  • Професійне встановлення пам'ятника – як гарантія його тривалої та надійної служби. Професійний підхід до його встановлення виключає появу крену, псування чи деформації виробу тривалий час. Гарантія на встановлення пам'ятників від ЧП Прядко – 10 років.

Де і як купити найкращі пам'ятники Києва?

Головною вимогою кожного клієнта є не лише стильний та ефектний вигляд такого пам'ятника, але й використання якісного мармуру та граніту, який забезпечить надійність, міцність, стійкість та тривалий термін служби готового надгробка. Для ексклюзивних варіантів дуже важливо підбирати рідкісний і дуже якісний білий мармур, щоб пам'ятники на замовлення вийшли справді гідними уваги та захоплення тих, хто їх побачить. Нерідко такі вироби височіють на місцях, пам'ятні для конкретної людини, а не лише на цвинтарі. Ми надаємо послуги з виготовлення скульптури та статуй для їх монтажу і у громадських місцях. Найкращими пам'ятниками Києва можна назвати ті вироби, які демонструють оптимальні функціональні характеристики, що забезпечують постійний зовнішній вигляд пам'ятника.

Доставка пам'ятників по Україні Ритуальною службою Олександра Прядка

Зручність послуг, що надаються, полягає не тільки в тому, що ми можемо виготовити якісні пам'ятники за різними ескізами, а й доставити їх у будь-який куточок України. Якісне пакування наших надгробків надає можливість довезти їх у повній безпеці, а фіксація на борту – виключити переміщення ящика з вантажем по кузову. Для цього ми користуємося послугами транспортних компаній або доставляємо пам'ятники на замовлення на ритуальному транспорті ПП Прядко. Якщо замовник оформлює у нас професійне встановлення пам'ятників, то додатково замовити послуги доставки було б логічно та фінансово виправдано. Наявність солідного досвіду, навичок та знання специфіки монтажу на кладовищах України дозволяє суттєво полегшити та прискорити процес. Доставка пам'ятників по Києву та Київській області виконується будь-яким зручним для клієнта способом, включаючи можливість доставки на транспорті нашого ритуального бюро.

Традиція робити пам'ятники для монтажу на могилах у найкращій якості з оригінальним підходом, виводить нашу продукцію на новий рівень серед пропозицій. Ми розробляємо унікальні ескізи пам'ятників, демонструючи індивідуальний підхід до кожного проекту та клієнта, який замовив у нас продукцію. При обговоренні виду та особливостей майбутнього надгробка, клієнти нам ставлять у приклад найкрасивіші пам'ятники, і при цьому виявляється, що практично завжди кожен із цих виробів виготовлявся раніше нашими майстрами. Це і є визнання високої якості нашої праці та професіоналізму наших співробітників.

Що ми пропонуємо?

  • Індивідуальний підхід у розробці проекту пам'ятника;
  • Використання якісної сировини для виготовлення пам'ятників;
  • Роботу кращих дизайнерів та каменярів в Україні;
  • Повний комплекс послуг під час виробництва пам'ятників;
  • Прийнятні (кращі) ціни на пам'ятники;
  • Можливість виготовлення виробу за ескізом замовника.

Головною особливістю нашого підприємства є можливість виготовлення кращих пам'ятників в Києві на замовлення за унікальними ескізами, які розробляють наші майстри або приносять замовники для максимально точного відтворення. Для найефектніших і найстильніших пам'ятників ми запропонуємо рідкісний і дуже гарний матеріал – натуральний чорний або білий мармур. Який виріб ви не вибрали б, у кожну з них вкладено частинку душі наших майстрів – найкращих фахівців з виготовлення ритуальних пам'ятників в Україні.

Бувають замовлення, при яких нам приносять фото пам'ятника на цвинтарі, який ми повинні повторити або зробити аналог із деякою зміною. Ми не тільки виготовляємо шикарний аналог такого виробу, але й додаємо свої особливі елементи або деталі, які роблять ефектнішим і красивішим виріб. Тому ціна пам'ятника сьогодні не завжди фіксована, адже при його виготовленні на замовлення має враховуватись маса нюансів. Незалежно від особливостей виготовлення, виду матеріалу та підходу до роботи, власне виробництво пам'ятників дає нам можливість диктувати свої ціни, які приємно радують наших клієнтів.

Вибираючи якісні пам'ятники, зверніть увагу на найкращі пропозиції  від виробничого цеху Олександра Прядка у Києві та, цілком можливо, ви зможете знайти щось, що підходійде вам - саме у нас.

Карта проїзду

map

ПП Прядко на Фейсбуці

Facebook
Instagram
YouTube